بله. جلسات روان‌درمانی تقریباً در همه موارد کاملاً محرمانه هستند.
بر اساس اصول اخلاق حرفه‌ای، روان‌درمان‌گران موظف‌اند حریم خصوصی شما را حفظ کنند. بنابراین در مورد آنچه که شما در جلسات مشاوره خود مطرح می‌کنید؛ با هیچکس صحبت نمی‌کنند.

تعداد جلسات روان‌درمانی بسته به نوع، شدت و مدت مشکل مراجع متفاوت خواهد بود. هر قدر مشکلات مراجع مزمن‌تر و شدیدتر باشد، طبیعتا به تعداد جلسات بیشتری نیاز خواهد بود.
در اولین جلسه مشاوره، روان‌درمانگر با توجه به مصاحبه بالینی و سنجشی که انجام می‌دهد، می تواند تخمین بزند که حدودا به چند جلسه نیاز است.
البته میزان و کیفیت مشارکت مراجع در فرایند درمان است که این پیش‌بینی را محقق یا ناکام می سازد.

برای دریافت وقت مشاوره،
در سایت سایکلند وارد بخش “نوبت‌دهی آنلاین” شوید؛
حوزه مشاوره مدنظرتان را انتخاب کنید؛
حضوری یا آنلاین بودن مشاوره را مشخص کنید؛
مشاور خود را انتخاب کنید؛
پس از این مراحل به بخش پرداخت هزینه می روید. پس از پرداخت هزینه و نهایی شدن فرایند، پیامکی برایتان ارسال می شود که حاوی اطلاعات جلسه مشاوره می‌باشد.

 صرفا در صورتی امکان تغییر مشاور وجود دارد که مراجع از رابطه درمانی‌اش با مشاور و یا از روند ارایه خدمت مشاور خود در جلسات درمان رضایت نداشته باشد. در چنین شرایطی، مراجع باید با سایکلند تماس گرفته و دلیل خود برای تغییر مشاور را به اطلاع سوپروایزر بالینی سایکلند برساند. سوپروایزر پس از بررسی دلایل مراجع و طرح مساله با مشاور، در صورت نیاز، نسبت به تغییر دادن مشاور اقدامات لازم را انجام خواهد داد.

در فرایند واقعیت‌درمانی، درمانگر با پرسش‌ها و آموزش‌های هدفمند خود به مراجع کمک می‌کند تا به جای فرار و اجتناب، واقعیت‌های تلخ زندگی‌اش را همان گونه که هست بپذیرد و با تقویت مسئولیت‌پذیری خود بتواند رفتارهای موثرتری برای رسیدن به خواسته‌ها و رفع نیازهایش انجام دهد.
زمانی که مراجع رفتارهای بهتری برای ارضای نیازهای خود انجام دهد، به تدریج از علائم و نشانه‌های اختلال روانی خود خلاص شده و می‌تواند به شادمانی و رضایت از زندگی بالاتری دست پیدا کند.