سوالات متداول

هر کسی که احساس می­‌کند در زندگی­‌اش به اندازه کافی شاد و راضی نیست و به موفقیت­‌هایی که خود را لایقش می‌­داند نرسیده، می­‌تواند از کمک­‌های حرفه‌­ای یک مشاور صاحب صلاحیت استفاده کند. مشاور به مراجعان خود کمک می‌­کند تا با کنار گذاشتن بدرفتاری­‌هایی که در بین عموم مردم با عنوان «بیماری روانی» شناخته می­‌شوند و یا با مدیریت ذهن و زمان خود، بتوانند به رضایت از زندگی بالاتر و به دستاوردهای ارزشمندتری در روابط و حرفه خود دست یابند.

– انتخاب مشاور بر اساس شناخت از شخصیت و تخصص او

– رعایت صداقت در بیان جزئیات مشکل

– دادن پاسخ های مختصر و مفید و واضح به مشاور برای مک به او در درک بهتر مشکل مراجع

– حفظ تمرکز در طول جلسه و گوش دادن فعال به آموزشهای مشاور

– انجام متعهدانه تکالیف خانگی و ارایه گزارش صادقانه به مشاور در جلسه بعد

بسته به نوع، تاریخچه و شدت مشکل و نیز با در نظر گرفتن میزان انگیزه مراجع برای ایجاد تغییردر رفتارها و سبک زندگی‌­اش، جلسات مشاوره می‌‌­تواند بین دو تا پنج جلسه (برای عبور از مرحله حاد مشکل) طول بکشد. پس از عبور از مرحله حاد، مراجع باید برای تداوم یادگیری­‌های خود و به حداقل رساندن احتمال عود و بازگشت مشکل، به صورت دوره‌ای، در فواصل دو ماهه یا بیشتر، با مشاورش جلسه داشته باشد.

حفظ محرمانگی یکی از ارکان حرفه مشاوره و روان­‌درمانی است. بنابراین مشاور موظف است هر آنچه مربوط به مراجع و مشکلش باشد را نزد خود به امانت نگه دارد. تنها در صورت ابلاغ قضایی از سوی مراجع ذی صلاح، اطلاعات پرونده مراجع در اختیار مراجع قضایی قرار خواهد گرفت.

پس از قطعی شدن رزرو نوبت مشاوره، امکان لغو جلسه و عودت وجه وجود ندارد.

در صورتی که مراجعی – بدون دلیل موجه – اصرار به لغو جلسه و عودت وجه داشته باشد، پس از کسر 15 درصد، مابقی وجه به ایشان عودت داده می­‌شود، اما آن مراجع در لیست سیاه موسسه قرار گرفته و پس از آن نمی­‌تواند از خدمات موسسه استفاده کند.

در شرایط خاص، و در صورت لزوم، برای تغییر ساعت یا روز، مراجعان باید با شماره­‌های اعلام شده در سایت تماس گرفته و درخواست خود مبنی بر تغییر زمان را اعلام کنند. تغییر نوبت مشاوره فقط در صورتی مقدور است که حداقل 48 ساعت قبل از موعد جلسه مشاوره به موسسه اعلام شود. تعیین وقت جایگزین هم منوط به وجود وقت خالی در برنامه کاری مشاور بوده و توسط موسسه مشخص خواهد شد.